Du har

vakre negler

De har bare bruk for litt kjærlighet og omsorg

Det er riktig! Dine egne, naturlige negler er vakre. Du må bare slutte å bite dem i stykker. Og det kan Go’Negl heldigvis hjelpe deg med. Raskt og effektivt. Go’Negl virker med en gang – og du kan fortsatt bruke neglelakk hvis du vil.

Begynn i dag og få lengre, sterkere og flottere negler i løpet av kun 3 uker.

Slik virker Go'Negl

Go’ Negl virker allerede fra første påføring. Middelet har en veldig bitter smak, som forhindrer deg i å ville bite på neglene. Det smaker rett og slett for vondt. Du behøver bare å bruke det en gang om dagen, men du får et raskere resultat om du husker på å bruke det hver gang du har vasket hendene. Og – du kan faktisk bruke det over neglelakk om du ønsker det.

I løpet av 3 uker har dine negler blitt mye lengre og mye sterkere.

Fakta om Go'Negl

  • Go’ Negl er fargeløst og diskret.
  • Go’ Negl smaker bittert og motvirker neglebiting med en gang.
  • Go’ Negl virker raskere hvis du gjentar påføringen etter håndvask.
  • Go’ Negl kan brukes over neglelakk.
  • Go’ Negl fåes i en 7.5ml beholder, så den er enkel å ha med seg overalt.
  •  

Her kan du kjøpe Go' Negl

Go’Negl fåes på apotek over hele landet.
De fleste apotekene har også online salg:

Skjønnhetstips

Det er mange ting du kan gjøre for å hjelpe dine negler til å bli penere og sunnere. Og det behøver ikke å være hverken tidkrevende eller dyrt. Prøv følgende selv:

Bad neglene i varmt saltvann (tilsett litt salt i varmt vann fra kranen) i 5-10 minutter før du klipper dem.

Biotin (vitamin) hjelper med gjøre neglene både kraftigere og hardere. Du kan få biotin naturlig ved å spise masse av ting vi allerede spiser mye av – spesielt frukt og grønt.

Unngå å bruke neglefilen som en ”sag”. Fil alltid neglene fra hjørnet og inn mot midten. Og alltid i en retning. Aldri frem og tilbake.

Fil dine negler med en finkornet neglefil. De grovere neglefilene er designet for kunstige negler og er altfor harde for naturlige negler. Det er også en god ide å unngå neglefiler av metall.

Neglelakk kan beskytte neglene og forhindrer at de flaker seg, men unngå produkter som inneholder formaldehyd og acetone (særlig i neglelakkfjernere).

Smør hendene med krem etter at du har vasket dem – hver gang! Vann og såpe kan tørke ut både hender og negler.

Bruk aldri neglene som verktøy.

Visste du at ...

Go’Negl fåes på apoteker over hele landet. Du kan også kjøpe Go’Negl på apotekenes hjemmesider. Har du spørsmål eller forslag til Go’Negl eller om neglebiting generelt? Skriv inn til kontakt@mentholatum.no. Vi hjelper deg gjerne videre.