Del siden

Spørsmål og svar

Foruten å kunne smøres direkte på tørr hud (under nesen, på halsen og på brystet) gir Mentholatum Salve en effektiv lindring mot forkjølelsessymptomer. Smelt en skje i en skål med kokende vann og innhaler dampen. Salven vil da gi pleie til tørre slimhinner i munn, nese og svelg, samt frigjøre luftveiene og dempe hoste. 

Menthol og kamfer gir en avsvellende effekt på slimhinnene som motvirker tett nese og slim i halsen. Duften fra de nøye utvalgte ingrediensene renser naturlig luftveiene samt at det letter presset på bihulene.

Fordi Mentholatum er laget av utelukkende rene naturprodukter kan den brukes av alle, uansett hudtype. Om du imidlertid vet at huden din er spesielt følsom er det lurt å teste salven på et lite område av huden og la det virke i 24 timer før du eventuelt bruker mer.

Ved graviditet, så bør man alltid konfererer med sin lege før man tar i bruk produkter. Man skal være spesielt oppmerksom på produkter som inneholder eteriske oljer. Furu-olje er en eterisk olje som blant annet finnes i Menholatum salven, dog i små mengder. Det anbefales at man tar en prat med sin lege før man bruker Mentholatum salven.

Ja den kan brukes på barn over 3 år.

Mentholatums Intensive Håndkrem er vannbasert behandling for tørre hender. Det høye glycerin innholdet forhindrer ru og tørre hender, og gir hendene fuktighet. Naturlig kamfer bidrar til å holde på fuktigheten i huden samtidig som at det gir hendene en langtidsvirkende beskyttelse i hverdagen.

Mentholatum Intensive Håndkrem kan brukes både som forebyggende og gjennoppbyggende behandling til hender og føtter.

Påfør kremen etter behov til den er absorbert, spesielt i kaldt vær og etter rengjøring eller hagearbeid, som kan være hardt for hendene. Ved ekstra behov kan hender og/eller føtter smøres inn på kvelden før man legger seg gerne med et par tynne hansker eller strømper vil mer av kremen trekke inn i huden og gi enda mer effekt.

Det er en leppepomade, som kan brukes til forebyggende og gjennoppbyggende behandling av tørre lepper.

Leppepomaden gir en langtidsvirkende beskyttelse mot tørre lepper. Naturlig menthololje og kamfer gir en deilig kjølende effekt.

Ingen av Mentholatums produkter inneholder noen former for parabener.

Ingen Mentholatum produkter er testet på dyr.

Go’Negl har to aktive ingredienser, Denatonium Benzoate og sucrose octaacetate, som gir en besk og ubhegaelig, men helt ufarlig smak som forebygger neglebiting hos både barn og voksne. Det anbefales ikke å bruke Go’Negl på skadet hud eller rifter, da dette kan medføre irritasjon.

Go’Negl er en hurtig tørkende veske og derfor kan den lille kulen av og til sette seg fast. Spesielt hvis korken ikke er raskt satt på igjen etter bruk. Dersom den setter seg fast, kan du med et lite trykk rulle den bortover på et stykke papir. Dette løser problemet.

Go’Negl kan brukes på alle hudtyper. Men, hvis du er veldig følsom eller kanskje allergisk mot en eller flere av ingrediensene anbefales det å utvise forsiktighet. Prøv med liten mengde på en negl og la det virke i 24 timer før du evt fortsetter behandlingen.

Go’Negl må kun anvendes på barn over 3 år.

Go’Negl har en ubehagelig smak, men er ikke giftig. Produktet er laget med det for øyet at man kan få det i munnen uten fare for helsen. Skyll munnen med vann for å redusere smaken, om du selv eller barnet opplever annet ubehag etter å ha svelget Go’Negl, kontakt straks lege.

Salve
Neglebiting