Mentholatum
Intensive Hand Cream

Mentholatum Intensive Hand Cream er en svanemerket håndkrem som gir intensiv pleie for ru og tørre hender. Kremen har en hudvennlig pH-verdi på 5, og etterlater hendene dine myke og med en frisk duft av mentol.

Mentholatum Intensive Hand Cream absorberes raskt inn i huden uten å bli fet, og hjelper hudens naturlige forsvar å bevare fuktigheten. Kremen inneholder kamfer, som har en litt varmende effekt. Den kan brukes hver dag og passer også for føttene.

Mentholatum Intensive Hand Cream produseres i Danmark og selges hos Matas, i apotek og i ledende dagligvarebutikker.

Kvalitetsstemplet med det nordiske miljømerket Svanen

Mentholatum Intensive Hand Cream er kvalitetsstemplet med Svanemerket. Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket og en av verdens strengeste miljøsertifiseringer. Svanemerket ser på alle relevante miljøparametere gjennom hele produktets livssyklus; fra råvarer, produksjon og bruk til resirkulering, gjenvinning og avfall. Når du som forbruker velger et svanemerket produkt, er du med på å drive produktutviklingen i en mer bærekraftig retning.

BRUKSANVISNING

Tilfører ekstra fuktighet til tørr og ru hud. Ved regelmessig bruk forebygges ru og sprukket hud, da kremen hjelper hudens naturlige forsvar å holde på fuktigheten. Den lette, myke teksturen absorberes raskt i huden, og pH-verdien på 5 er nær kroppens naturlige nivå. Produktet inneholder 100 ml.

Ingredients:
Aqua, denaturert alkohol, glyserin, cetylalkohol, kamfer, stearylalkohol, stearinsyre, palmitinsyre, triceteareth-4 phosphate, denatonium, benzoat, parfyme

Distribution:
Conaxess Trade Denmark A/S, 2650 Hvidovre

Ilka ApS: Ny Mårumvej 89, 3230 Græsted, Danmark