Den aromatiske salven som pleier og beskytter

Mentholatum salven er en beskyttende balsamisk salve som inneholder mentol, kamfer og eteriske oljer fra eukalyptus og furu. Salven består av petrolatum, som har en beskyttende og fuktighetsgivende effekt på huden. Den herlige mentolduften kommer fra mentolkrystaller, som ofte også brukes i aromaterapi. Salven tilfører fuktighet, mykgjør og beroliger huden raskt og effektivt.

Mentholatum salve har blitt oppgradert i 2023 så den nå er tilpasset den nye forskriften for kosmetiske produkter. Den fantastiske mentolduften og de mange gode ingrediensene som salven er kjent for, er bevart.

Mentholatum salve produseres i Danmark og selges hos Matas, i apotek og i ledende dagligvarebutikker

Lindring og pleje...
– siden Farmors Mor var ung

Du har sikkert hørt om den, og besteforeldrene dine kjenner helt sikkert sikkert til den! Mentholatum er et merke med en lang historie og mange trofaste forbrukere.

Mentholatum ble grunnlagt i 1889 i Wichita, Kansas. Den originale Mentholatum salven ble utviklet for å lindre kløe, forkjølelse og ubehag fra insektbitt.

Mye har skjedd siden 1889, og i 2023 fikk salven en liten oppgradering, slik at den i dag er tilpasset den nye gjeldende forskriften. Men salven er på mange måter den samme fantastiske salven med de samme gode egenskapene som vi har kjent i over 100 år.

* I 2022 satte Miljøministeriet i Danmark, etter et EU-vedtak, en grense for hvor mye metylsalisylat et kosmetisk produkt kan inneholde.

Mentholatums beskyttende aromatiske salve pleier huden og stimulerer sansene

Ingredienser

Mentholcrystal22000_1.jpg

Mentolkrystaller

Kjent for å brukes i aromaterapi, med en behagelig effektfull mintaroma.

Borneolum,Syntheticum,,White,Crystal,And,Ngai,Camphor,Tree,,Green,Leaves

D-Camphor

Kjent for sin milde og friske duft av tre og urter

Eucalyptus,Essential,Oil,And,Fresh,Leaves,On,The,Wooden,Board

Eucalyptus Globulus Leaf

Kjent for en frisk, treaktig medisinsk duft

fir-needle-canadian-abies-balsamea

Abies Sibirica Needle

Kjent for sin klassiske furuduft

BRUKSANVISNING

Brukes på små tørre områder av huden. Påfør salven i et tynt lag.

Kun for utvortes bruk på små hudområder uten åpne sår. Anbefales ikke hvis du ammer eller er gravid. Unngå området rundt øynene og avbryt bruken hvis irritasjon eller andre uønskede virkninger oppstår. Produktet inneholder 30 g.

Ingredients:
Petrolatum, kamfer, mentol, tokoferol, olje fra eucalyptus globulus, olje fra Abies Sibirica , limonen, linalool, aroma.

Distribution:
Conaxess Trade Denmark A/S, 2650 Hvidovre

Ilka ApS: Ny Mårumvej 89, 3230 Græsted, Danmark