New Original leppepomade

Mentholatum New Original leppepomade har blitt enda bedre.

Vi har endret leppepomadens formulering, slik at den nå er basert på 100 % naturlige ingredienser, som er nøye utvalgt basert på deres evne til å pleie og fukte leppene. Mineraloljene har blitt erstattet med vegetabilske oljer. Mengden er endret til 4,5 g og emballasjen har også blitt mer brukervennlig.

Mentholatum leppepomade inneholder naturlige essensielle oljer og antioksidanter. Bruk den når det er kaldt ute eller hvis du har tørre og sprukne lepper – og nyt den milde, friske duften av mentol.

Mentholatum Lipbalm produseres i Danmark og selges hos Matas, i apotek og i ledende dagligvarebutikker.

Den nye lipbalm indholder naturlige æteriske olier og antioxidant

Mentholatum er et brand med en lang histore, og med mange trofaste forbrugere. Mentholatum blev grundlagt i 1889 i Wichita, Kansas.

Mentholatum Lipbalm har i 2023 fået en opgradering, så den nu er tilpasset den nye gældende lovgivning for kosmetiske produkter. Den skønne mentholduft og de mange gode egenskaber er bevaret.

*Miljøministeriet har i 2022, i henhold til en EU-beslutning, sat en grænse for hvor meget Methyl Salicylate et kosmetisk produkt må indeholde.

Mentholatum Lipbalm – med 100% naturlige ingredienser

Ingredienser

Rapeseed,Oil,With,Rape,Flowers

Rapsolje

Avledet fra raps og er en vegetabilsk olje som bidrar til å holde på fuktigheten i huden og leppene.

Shea,Butter,In,Spoon,And,Bowls,On,Wooden,Background,,Close

Sheasmør

Sheasmør er vegetabilsk fett avledet fra frukten av sheatreet og som etterlater leppene myke.

Group,Of,Avocados,Hanging,On,A,Tree

Avokadoolje

En vegetabilsk olje som hjelper til med å holde på fuktigheten i leppene og forbedrer hudens barriere for å motvirke uttørking.

Sweet,Honeycomb,And,Dipper,On,White,Wooden,Background.

Bivoks

Bivoks gir et beskyttende lag på leppene, som varer lenge og motvirker uttørking.

BRUKSANVISNING

Forebygger og hjelper mot sprukne, tørre lepper. Har en frisk duft av mentol. Bruk den når det er kaldt ute og nyt den milde, friske duften av mentol. Produktet inneholder 4,5 g og fås både i pakninger med 1 og 2 stk

Ingredients:
Olusolje, Cera Alba, cetylpalmitat, hydrogenert vegetabilsk olje, glycerylstearat, smør fra Butyrospermum Parkii, olje fra Persea Gratissima, tokoferol, mentol, kamfer, olje fra Eucalyptus Globulus, olje fra Abies Sibirica, limonen, sitronsyre, aroma.

Distribution:
Conaxess Trade Denmark A/S, 2650 Hvidovre

Ilka ApS: Ny Mårumvej 89, 3230 Græsted, Danmark